Bemutatkozás

Minőség, megbízhatóság, szakértelem

Nincs kapacitásod az üzemen belüli fejlesztésekre?

A sörfőzdékben gyakori, hogy a soha véget nem érő operatív teendők mellett gyakran kevés idő és energia jut a kreatív vagy innovatív projektek megvalósítására. A CraftLabsnél a sörfőzdék egyedi fejlesztési igényeit dinamikus módon és a legmagasabb szintű diszkréció mellett valósítjuk meg. Szervezett projektmenedzsmenttel garantáljuk a gyors és hatékony munkavégzést. A kihívás a mi szeretetnyelvünk.

Álmatlanság gyötör söreid változó minősége miatt?

A sörfőzők nyugodt álmát laboratóriumi vizsgálatainkkal biztosítjuk, melyek keretében innovatív, megbízható vizsgálati módszereket alkalmazunk, melyek palettája folyamatosan bővül. Független laborként magas szakmai standardeknek megfeleltetve végezzük a ránk bízott minták vizsgálatát és az eredményekről készült vizsgálati jegyzőkönyveket a lehető legrövidebb időn belül e-mailben küldjük el.

Szereted a komplex megoldásokat?

MI IGEN!

Tudásvágyunk és sikerorientáltságunk miatt folyamatosan követjük a söripar legújabb trendjeit, technológiai megoldásait és kihívásait. Legyen szó képzések szervezéséről és tartásáról, laboratóriumi szolgáltatások nyújtásáról vagy szaktanácsadási tevékenységekről, ránk mindig számíthattok!

A CraftLabs Story

A CraftLabset elsősorban a sör szeretete, a „craft” szellemisége és a tudomány iránti olthatatlan érdeklődés inspirálta és hívta életre. Alapelvünk, hogy a sörfőzők és a főzdék megkeresésekre a legoptimálisabb megoldást kínáljuk, kompromisszumok nélkül. A házi sörfőzőktől kezdve, a kisüzemi főzdéken át egészen nagyüzemekig minden partnerünknek a lehető legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtjuk.

 

“A CraftLabs alapítójaként, több éves külföldi és hazai szakmai tapasztalattal rendelkezem úgy is mint házi sörfőző, illetve mint R&D területen tevékenykedő okleveles biomérnök. A trendek, technológiai innovációk folyamatos követése mellett kiemelt figyelmet szentelek annak, hogy tudásomat szüntelenül bővítsem. Szaktanácsadói pályafutásom során lehetőségem nyílt betekinteni a hazai és külföldi sörfőzdék kihívásaiba, melyekre legjobb tudásom szerint, a lehető legnagyobb lelkesedéssel és a minőségi sörök elkötelezettjeként kínálok megoldási alternatívákat.” 

Ha már dolgoztunk együtt, akkor azért, ha még nem, akkor pedig azért keressetek bizalommal!

null

Kiss Kata

Okleveles biomérnök

Laborvizsgálati folyamat

A laborszolgáltatások igénybevétete az alábbi egyszerű sémának megfelelően érhető el mindenki számára.

Rendeld meg online

Válaszd ki az igényeidnek megfelelő számú és típusú vizsgálatot és add le a megrendelésedet online. 

Add le a mintát

A vizsgálatra szánt sörmintákat személyesen vagy futárszolgálat segítségével juttathatod el hozzánk.

Fogadd az e-jegyzőkönyvet

Az elvégzett vizsgálat eredményét pár napon belül e-mailben fogod megkapni.

Érdeklődj telefonon vagy emailben sör laborvizsgálati, szaktanácsadási vagy tréning szolgáltatásainkkal kapcsolatban!