Élesztőmenedzsment

Élesztőmenedzsment

A folyamatosan magas minőségű sörök előállításának lehetősége és a sörfőzde magas termelékenysége nagymértékben függ az élesztő optimális kezelésétől. Az Élesztőmenedzsment kurzus keretében a résztvevők bővíthetik tudásukat az alábbi témák mindegyikében:

  • A modern élesztőkezelés fő komponensei és lépései
  • Az élesztő fiziológiai állapotának meghatározására alkalmas módszerek
  • Aszeptikus munkavégzés feltételei
  • A beoltás kulcsmomentumai
  • Élesztő tárolás- és kezelés lehetőségei és kritikus paraméterei

A kurzus végén a résztvevőknek lehetőségük van a tananyaggal kapcsolatban kérdéseket feltenni, valamint az oktatás során használt feladatlapokat elektronikus formában igényelni.

Ha a kurzus felkeltette az érdeklődésedet, küldj egy üzenetet!