A sörkészítés biokémiája (alapok)

A sörkészítés biokémiája (alapok)

A sörfőzési folyamok ok-okozati folyamatainak megértéséhez, értelmezéséhez és az állandó, magas minőségű sörök készítéséhez elengedhetetlen a sörkészítés alapvető biokémiai folyamatainak ismerete.

A kurzust elvégzők képesek lesznek:

  • Megérteni az alapvető kémiai fogalmakat és kifejezéseket
  • Értelmezni az atomok közötti lehetséges kapcsolatokat, beleértve az elektronhéjak szerkezetét, illetve az atomok kapcsolódási lehetőségeit is
  • Betekintést nyerni a szerves molekulák világába
  • Megérteni a sörkészítés alapvető biokémiai folyamatait

A kurzus végén a résztvevőknek lehetőségük van a tananyaggal kapcsolatban kérdéseket feltenni, valamint az oktatás során használt feladatlapokat elektronikus formában igényelni.

Ha a kurzus felkeltette az érdeklődésedet, küldj egy üzenetet!